0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Bijna vakantietijd!

Bijna vakantietijd!

Wij zijn met vakantie van maandag 31 juli t/m vrijdag 11 augustus. Houd je er rekening mee in je planning? Bvd!

Ook dit jaar sluiten wij traditiegetrouw onze deuren weer voor een periode van 2 weken. Vrijdag 28 juli zijn we tot 13:00 uur geopend en daarna is het echt tijd voor vakantie!

Henry stort zich op allerlei klussen in en rond huis & tuin, Karen vliegt naar de andere kant van de wereld en gaat o.a. Kuala Lumpur verkennen, Jeanine geniet met man en kids van de Drentse natuur en Janneke blijft nog even lekker thuis want die vertrekt pas in September naar Italië. Op maandag 14 augustus staan we weer uitgerust voor jullie klaar en trappen we als vanouds af met het printwerk voor Timmerdorp Leerdam. Altijd een leuke, vrolijke klus om weer mee op mogen te starten!

In de vakantieperiode drukwerk nodig? Bestel op tijd!
Drukwerkbestanden kunnen daarom tot uiterlijk donderdag 27 juli 13:00 uur aangeleverd worden. Over het ophalen/afleveren van de bestelling nemen we persoonlijk contact met je op.

We wensen al onze klanten, leveranciers en overige relaties alvast een fijne zomerperiode toe en we komen jullie graag vanaf de 13e weer in de winkel, aan de telefoon of in de mailbox tegen 🙂

Adios,

Team PrintPro

 

 

Jouw opmerking voor ons