0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Familiedrukwerk

Ook met familiedrukwerk zijn wij je graag van dienst.

1
Kies je kaart

Bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Jij geeft aan ons door welke kaart (en envelop) je graag wil, wij bestellen deze direct voor je. Geef schriftelijk je persoonlijke tekst en foto's aan ons door.

2
Ontvang een proefdruk

Per e-mail ontvang je vervolgens een digitale proefdruk. Is alles naar wens, top! Heb je nog een wijziging? Geen probleem, we passen de proef op jouw aanwijzingen aan en versturen je een tweede proefdruk.

3
Gereedmelding

Na het akkoord op de proefdruk streven we ernaar de kaarten dezelfde werkdag nog voor je gereed te hebben. Je krijgt een seintje zodra ze afgehaald kunnen worden. Thuisbezorgen per post kan ook.

Familiedrukwerk bestellen?

Geboortekaartjes

Of je nu je eigen ontwerp gerealiseerd wil zien of een keuze maakt uit een van de standaard geboortekaartjes, wij hebben alles in huis om topkwaliteit af te leveren!

Trouwkaarten

Ga jij trouwen of vier je binnenkort een jubileum? Bij deze speciale dag hoort een kaart die past bij jouw wensen en persoonlijke smaak!

Rouwkaarten

Snel en betrouwbaar leveren wij (on)bedrukte rouw- en bedankkaarten aan bedrijven en particulieren. Alle kaarten zijn te leveren in iedere gewenste oplage.

Uitnodigingen jubilea

Of het nu gaat om een uitnodiging voor een verjaardag, jubileum of ander feest; voor elke gelegenheid hebben wij originele uitnodigingen.

Kaart met eigen ontwerp

Zoek jij een professioneel & voordelig adres om jouw zelf ontworpen kaarten te printen? Look no further want wij gaan graag voor je aan de slag!

Hulp nodig qua design?

Heb jij nog geen idee wat je wil qua stijl dan raden wij je onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan. Alles  wat Jeanine ontwerpt is persoonlijk en op maat.