Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag 9:00 tot 12:30

Scripties en verslagen

Scripties, rapporten en verslagen.
Snel & voordelig printen en inbinden!

Wire-O of thermisch gelijmd?

Scripties en verslagen kunnen bij ons op twee verschillende manieren gebonden worden. We hebben het Wire-O systeem (inbinden met een metalen ringband) of door middel van een thermisch gelijmde rug (Unibind).

Wire-O

Met het Wire-O systeem kun je je document met een zwarte of aluminiumkleurige metalen ring laten inbinden.

Voorop plaatsen we een transparante sheet, achterop een zwarte of blauwe plastic cover. Een mooie en stevige manier van inbinden, zeker ook geschikt voor het maken van kalenders.

Het maximale aantal pagina’s dat op deze manier ingebonden kan worden is ongeveer 100 – 120 pagina’s.

Unibind

De thermisch gelijmde rug van het Unibind systeem is een andere mogelijkheid om een document in te binden.

Wij hebben standaard de zwarte Unibind-ruggen in diverse maten op voorraad liggen. Deze hoezen hebben allen transparante plastic covers. De voorzijde is glashelder of mat.

Het maximum aantal pagina’s dat op deze manier bijeengebonden kan worden is +/- 320 pagina’s.

En wat kost dat dan?

Wire-O | Het tarief dat wij rekenen voor het inbinden van scripties en verslagen is € 3.75 per stuk (A4, voorzien van 2 schutbladen) of € 4,75 (A3, voorzien van 2 schutbladen).

Unibind | Het tarief dat wij voor Unibind rekenen is € 4,75 per stuk (alleen op A4 mogelijk).

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed!

De levertijd van het printen en/of inbinden van scripties en verslagen of een rapport is in overleg, maar vaak dezelfde dag nog gereed.

Tips voor het beste eindresultaat!

  • Bestandstype: Lever bij voorkeur je bestand in PDF ​aan. Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Office pakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jouw gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wilt je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan ALTIJD als PDF aan.
  • Aflopend printen: Maak jij je document op met afbeeldingen die paginavullend zijn – en wil je deze ook aflopend geprint hebben – geef dat dan even aan ons door. Onze machines kunnen namelijk niet standaard aflopend printen (er is dus altijd een klein witrandje zichtbaar aan de randen van het papier), tenzij wij de prints op een slag groter papierformaat afdrukken en vervolgens schoonsnijden. Hier zitten dan wel extra kosten aan.

Korting op scripties en verslagen voor students only!

Kun je tijdens het afrekenen een scholieren/studentenpas laten zien, dan ontvang je 10% kassakorting op het in kleur of zwart/wit printen van je verslag én op het inbinden.

Geef je bestelling eenvoudig online aan ons door en voorkom wachttijd!

De makkelijkste manier om ons jouw scriptie/verslag te laten verzorgen is om ons het document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra jouw scriptie/verslag/rapport gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.

Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen, of met een stapel prints die je ingebonden wilt hebben. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op de dag op te komen halen.