0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Schoolspullen

Op zoek naar schoolspullen? Dan moet je bij ons zijn!

Speciaal voor scholieren die naar de brugklas gaan hebben wij een compleet pakket schoolspullen samengesteld. In dit pakket vind je alle, verplicht gestelde, schoolartikelen die je nodig hebt wanneer je aan de brugklas begint. Je kunt het pakket in 1x bestellen met een leuke korting of alleen de door jou gewenste artikelen los aanschaffen.

Artikelen brugklaspakket

Voor brugklassers zijn er een aantal schoolspullen onmisbaar, zoals bijvoorbeeld de TI-30 rekenmachine, een goede passer & een geodriehoek. Alle artikelen zijn via onze webshop eenvoudig los te bestellen.

Brugklaspakket Compleet

Ook dit jaar bieden we weer een brugklaspakket aan, speciaal voor alle scholieren die a.s. september in de brugklas gaan beginnen. Als je dit 15-delige pakket bij ons besteld, ontvang je een korting en betaal je slechts €54,50!

Let op! Per abuis is door het Heerenlanden College in Leerdam onze oude advertentie in het brugklasboekje geplaatst. Hierin staat een prijs genoemd van € 52,- wat het tarief was van 2022. Door prijsverhogingen zijn wij echter genoodzaakt om het pakket van 2023 aan te bieden voor € 54,50.