0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Computers

Computers & software

Voor iedere gebruikssituatie, thuis of op kantoor, hebben wij een passende laptop of desktop in ons assortiment. Maar ook voor software als bijvoorbeeld een anti-virusprogramma ben je bij ons altijd op het juiste adres.

Vaste PC of toch een laptop?

Computers (zowel desktop of laptops) leveren wij gloednieuw als refurbished. Een desktop heeft meer snelheid dan een laptop, maar een goede laptop is voor veel gebruikers snel genoeg. Wat zijn de belangrijkste overwegingen om voor een desktop of een laptop te kiezen?

Waarom een desktop?

Een desktop (vaste computer) is en blijft sneller dan een laptop met dezelfde prijs. Draai je programma’s die een krachtige processor nodig hebben, zoals veel foto- en videobewerkingssoftware? Dan is een desktop een interessante keuze. Dat geldt ook voor intensieve gebruikers die vaak meerdere tprogramma’s naast elkaar draaien.

Waarom een laptop?

Zoek je alleen een pc voor de basistaken, waarbij snelheid niet de eerste prioriteit is, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een laptop. Een laptop is geschikt om mee te nemen en op meerdere plekken in en rondom het huis te gebruiken. Losse monitor, toetsenbord en muis zijn in principe niet nodig, dus je hebt ook minder gedoe met kabels.

Ben je er uit of het een vaste PC of toch een laptop wordt? Op basis van je budget en overige wensen kijken we samen naar welke typen geschikt voor je zouden zijn. Kies vervolgens zelf waar jij je het prettigst bij voelt en binnen een mum van tijd kun je achter je nieuwe computer aan de slag!

Refurbished oftewel tweedehands

Waarom zou je eigenlijk een refurbished laptop kopen? Refurbished laptops zijn laptops die relatief kort in gebruik zijn geweest binnen het bedrijfsleven. Dit zijn prima laptops die een tweede leven verdienen en nu als “gebruikte laptop” worden verkocht aan consumenten. Voordat deze worden verkocht worden ze goed nagekeken, schoongemaakt, geüpdatet en eventueel gerepareerd. Het resultaat is een refurbished laptop die nauwelijks van nieuw te onderscheiden is voor een aantrekkelijke prijs!

Vraag gerust naar de mogelijkheden. We hebben een wisselend aanbod bij onze leveranciers en en maken samen met jou graag een keuze voor computers en laptop gebaseerd die past bij jouw wensen.

Microsoft Office en anti-virus software

Als je computer geleverd wordt zit hier standaard alleen het besturingsprogramma Windows 10 op. Wil je ook graag gelijk een Microsoft Office pakket (met o.a. Outlook, Word, Excel en Powerpoint) aanschaffen, dan kan dat en installeren wij dit voor je. Je computer wordt dan helemaal gebruiksklaar geleverd.

Daarnaast adviseren we je ook altijd om je laptop  of desktop te voorzien van goede anti-virus software zoals bijvoorbeeld Avast, Norton of Kaspersky. Door het installeren en activeren van deze software is je pc beschermd tegen virussen en andere kwaadaardige software. Hiermee voorkom je een heleboel ellende!