0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Navullen inktpatronen

Uw inktpatronen navullen? Beter voor uw portemonnee &
voor het milieu!

Topkwaliteit inkt

Onze inkt is van dusdanig superieure kwaliteit dat deze in de samenstelling (kleurechtheid, kleurvastheid, viscositeit en pigmentering) niet van origineel te onderscheiden is. Naast het feit dat het navullen van inktpatronen voordeliger is voor uw portemonnee dan de aanschaf van nieuwe patronen, spaart u natuurlijk ook het milieu door een steentje bij te dragen aan het verminderen van de afvalberg.

Meer over navullen…

Welke patronen kunnen wij navullen?

  • ALLE originele Brother patronen. Geen huismerkpatronen!
  • De single inkt patronen van Canon (520/521, 525/526, 550/551, 570/571). Ook hiervoor geldt dat we alleen originele patronen kunnen navullen en géén huismerkpatronen.
  • Heb jij een Canon 40/41, 512/513, 540/541 of 545/546 patroon? Deze patronen werken met een schuimkussen dat vrij snel uitdroogt en om deze reden ook helaas niet nagevuld kunnen worden.
  • Wij hervullen helaas geen HP en Epson patronen.

Wat is een single inkt systeem?

Heb jij voor iedere kleur een apart inktpatroon in je printer en zitter er dus sowieso 4, maar bij sommige printers soms wel 5 of 6 patronen in je printer? Dan zijn dit altijd inktpatronen met een inwendige inktcontainer. Oftewel inktpatronen met vloeibare inkt in een afgesloten ruimte. Deze patronen zijn onbeperkt na te vullen, mits het patroon en de eventuele chip in goede staat verkeren.

Wat kost navullen?

  • De kosten voor het navullen zijn afhankelijk van de hoeveelheid inkt die er per patroon in past. De meeste patronen zitten qua kosten rond de € 6,- (kleur) en € 10,- (zwart).

Gaat een nagevuld patroon net zo lang mee als een nieuw patroon?

  • Ja, sterker nog, vaak zelfs langer. Wij vullen de patronen tot er geen druppel meer bij past in tegenstelling tot de fabrikant die er vaak een afgepaste hoeveelheid in spuit en daarbij nog wat ruimte overlaat.

Zijn nagevulde patronen slecht voor mijn printer?

  • Nee, absoluut niet. Wij gebruiken originele Brother & Canon inkt om te vullen. Daarnaast hergebruiken we je originele Brother/Canon patroon en – indien nodig – resetten hierbij de chip die op het patroon zit zodat de printer deze ziet als ‘nieuw’ patroon. Voor je printer maakt het dus geen enkel verschil of je een volledig nieuw patroon gebruikt of een nagevuld origineel patroon.

* Wij kunnen alleen originele cartridges navullen, geen huismerkpatronen.

* Epson & HP patronen worden niet gevuld.

Let op!

Indien u uw cartridge wilt navullen* is het slim om zodra de printer een melding geeft dat het patroon leeg raakt, de cartridge uit de printer te halen en bij ons in te leveren. Print dus NIET door tot het patroon helemaal leeg is! De inkt zorgt er namelijk voor dat de printkop gesmeerd en gekoeld wordt. Als u de cartridge helemaal leeg print, kan dit beschadigingen opleveren aan de printkop.

Ook belangrijk

Stop de patronen tijdens het vervoer ook niet in een diepvries- of boterhamzakje; doordat deze zakjes statisch zijn kunnen ze de chip op het patroon beschadigen. Verpak uw cartridge liever in een envelop of wikkel deze in een glad, niet absorberend papiertje.