0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Nieuwe site in de lucht!

Nieuwe site in de lucht!

Ja, onze winkel is al 8 weken gesloten. Maar vervelen, dat doen we ons heus niet!

Al sinds 15 december j.l. is onze winkel gesloten i.v.m. de algehele lockdown. Van de een op de andere dag kregen we geen klanten meer over de vloer en moesten we binnen no-time onze eigen bezorgdienst opzetten zodat we onze klanten toch van inkt, toners, print- en drukwerk en kantoorartikelen konden voorzien. Gelukkig bleek al snel dat we toch wel pasfoto’s mochten maken, mits op afspraak. Binnen een dag stampten we daarom een online reserveringssysteem uit de grond, waarmee klanten zelf een tijdstip kunnen inplannen voor het maken van een pasfoto. Ondertussen behaalde eerst Karen en daarna Janneke ook nog hun Adobe Illustrator diploma. Beide dames slaagden met een 10! en beheersen het programma en de verschillende vormgevingsgereedschappen nu tot in de puntjes. Henry heeft ondertussen zijn cursus Adobe Indesign ook afgerond.

Sinds afgelopen week hebben we ook een afhaalloket geopend aan de achterzijde van ons pand. Klanten kunnen er nu voor kiezen om hun bestelling thuis te laten bezorgen op dinsdag of vrijdag OF zelf af te komen halen op een door ons voorgesteld tijdstip. En, daarnaast hebben we ook nog in de afgelopen weken een nieuwe website uit de grond gestampt, mét complete webshop. De komende weken zullen er dagelijks nog nieuwe producten in de webshop bijkomen, dus neem gerust eens een kijkje.

Natuurlijk hopen we snel weer al onze klanten ‘gewoon’ in de winkel te mogen begroeten. Tot die tijd, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze digitale nieuwsbrief. Schrijf je in via deze link of like ons op facebook. 

We beleven met zijn allen een bijzondere tijd. We hopen daarom dat je de lokale middenstand blijft steunen. Maar het allerbelangrijkste is: blijf gezond!

Henry, Janneke & Karen

Jouw opmerking voor ons