0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Webdesign

Jouw website, onze zorg

Ben jij zelfstandig ondernemer en denk je erover een website te laten bouwen? Of heb je misschien al enkele jaren een site, maar is deze – als je heel eerlijk bent – inmiddels wel een keer toe aan een nieuw, fris jasje. Vaak denken ondernemers in termen als ‘ik heb daar nu geen tijd voor’ of ‘dat zal wel duur zijn en daar heb ik nu geen budget voor’.

In beide gevallen helpen wij je toch graag; als het moet staat je nieuwe site namelijk binnen een week online en qua kosten verassen we je ook graag met een scherp totaaltarief, zonder bijkomende kosten achteraf!

Customized thema’s

Wij maken voor jou een website die bij je past door te kiezen uit honderden thema’s. Door gebruik te maken van standaard templates die wij customizen kunnen we de kosten laag houden.

Conform jouw huisstijl

We creëren een professionele site die bij jouw look en feel past. We gebruiken bijvoorbeeld jouw huisstijl-kleuren en lettertype(n) om de website naar je smaak aan te passen.

Een complete website is al mogelijk vanaf €749,-*

Met compleet bedoelen we ook echt compleet: je ontvangt een WordPress website volledig geïnstalleerd en gestyled conform jouw huisstijl en wens. Inclusief een samengestelde homepage, geactiveerd contactformulier & een aantal opgemaakte vervolgpagina’s (maximaal 5!). Indien je extra vervolgpagina’s nodig hebt is dit natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt naar gelang het aantal pagina’s dat je extra nodig hebt een keuze maken uit een van onze uitbereidingspakketten:

Uitbreiding S

€80,-*
 • +3 extra pagina's

Uitbreiding M

€180,-*
 • +6 extra pagina's

Uitbreiding L

€250,-*
 • +10 extra pagina's

Waarom WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt (laten) bouwen én vervolgens zelf kunt onderhouden. Wist je dat op dit moment 34,3% van alle websites wereldwijd met WordPress gebouwd zijn (statistieken aug ‘19), oftewel 1 op 3 websites wereldwijd is een WordPress site!

Met WordPress bieden we je een slimme, betaalbare & betrouwbare oplossing die al jouw wensen beantwoord. Bovendien kun je je website overal ter wereld bijhouden; de enige vereiste is een werkende internetverbinding. WordPress websites scoren bovengemiddeld goed in de zoekmachines. Als laatste zijn de verschillende WordPress templates altijd responsive zodat je website er niet alleen op een pc geweldig uitziet, maar ook handig navigeert vanaf een mobiele telefoon of tablet.

Met WordPress is je website altijd beschikbaar, kunnen er automatisch back-ups gemaakt worden en kun je gratis gebruik maken van anti-spam bescherming. Kortom, met een WordPress website ben je altijd veilig online!

Hoe gaat het nu precies in zijn werk?

 

 • Kies een domeinnaam (bijvoorbeeld printproleerdam.nl) en zorg dat deze geregistreerd wordt (indien je dit nog niet gedaan hebt). Natuurlijk helpen we je graag als je niet weet hoe je dit zelf regelt.
 • Regel de hosting via een stabiele en betrouwbare partij. Tip: wij werken zelf altijd graag met Hostnet.nl. Ook hiervoor geldt dat we je graag de weg wijzen in hosting-land als je hier zelf niet bekend mee bent.
 • Wij installeren een door ons voorgesteld WordPress thema** voor je.
 • Wij passen het WordPress thema volledig conform jouw huisstijl aan (logo, kleurgebruik, lettertypen).
 • In overleg zetten we een duidelijke webstructuur voor je op papier en vertalen deze naar online navigatiemenu.
 • We vullen een vast aantal webpagina’s voor je, inclusief de homepagina en de contactpagina met contactformulier. Tussentijds houden we je natuurlijk op de hoogte van de voortgang.
 • De oplevering van de website vindt plaats op een afgesproken tijdstip. Heb je daarna nog wijzigingen of wil je bijvoorbeeld nog wat extra pagina’s, dan gaan we samen even om de tafel om de meerkosten te bespreken.
 • Vanzelfsprekend krijg je van ons een korte & bondige uitleg over het zelf onderhouden van je WordPress website. Focus ligt hierbij op het aanmaken van nieuwe berichten en aanpassen van bestaande webpagina’s.

* alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
** afhankelijk van het gekozen thema kunnen er meerkosten berekend worden voor de aanschaf van een themalicentie.

De waarde van website onderhoud

Update altijd jouw website! Dat klinkt vast als een bekent verhaal. Het lijkt misschien een verkooppraatje, maar het is een essentieel aspect wanneer je een goede website wilt (houden). Het belang van het updaten leggen we hieronder graag nog even kort uit. Wil je vervolgens gebruik maken van onze onderhoudsservice, maak dan je keuze en stuur het formulier in.

Waarom wordt een website oud?
Dit is heel simpel uit te leggen. Regelmatig komen er updates. Deze zorgen voor nieuwe mogelijkheden op een website, maar dat niet alleen! Ook zorgen deze updates ervoor dat er bepaalde lekken en gebreken opgelost worden. Hierdoor wordt de website veilig en is er minder kans om gehackt te worden. Doe jij deze updates niet, dan ben je voor een hacker een aantrekkelijker doelwit dan websites die dit wel doen. Je kan het vergelijken met een gestolen fiets. Een fiets met extra slot – of een verbeterd, nieuw slot – wordt minder snel gestolen dan een fiets zonder extra slot – of een fiets met een heel oud, roestig slot.

Onderhoud is online vindbaar zijn
Wanneer je de updates niet uitvoert wordt je website oud. Je gaat niet mee met die nieuwste veranderingen terwijl de internetwereld om jou heen dit wel doet. Gevolg, je website wordt traag en werkt niet meer optimaal. Deze aspecten hebben gevolgen op hoe goed je gevonden wordt op internet. Zoekmachines als Google willen hun gebruikers de beste zoekresultaten tonen. Een website die niet werkt of sloom laadt, wordt bestempeld als “niet gebruiksvriendelijk”. Google-gebruikers zijn nou eenmaal kieskeurig geworden en zullen geen geduld hebben om jouw trage website te bekijken en stappen over naar de concurrent. Google merkt al deze aspecten op en zal de concurrent boven je plaatsen in de ranking. Kortom, je moet wel mee met de ontwikkelingen anders ben je in no-time onvindbaar.

Bug Fixes
Bekijk alle releases van WordPress door de jaren heen en wat valt op? Dat elke release in elk geval een aantal bugfixes bevat op de vorige release. Wil je support krijgen omdat je problemen hebt met je website, dan is het eerste wat je aangeraden zal worden een update! Dan zijn in elk geval alle tot dan toe bekende bugs eruit.

Nieuwe features
Wij kijken altijd uit naar nieuwe releases van WordPress, want elke release bevat weer een aantal verrassende nieuwe features, die voorheen niet beschikbaar waren. En meestal maken deze nieuwe features het leven met WordPress weer een stukje aangenamer ?.

 

Wil jij gebruik maken van de website onderhoudsservice van PrintPro? Dat kan al vanaf € 15,= per maand (voor websites zonder webshop) of € 25,= per maand (voor websites met een webshop). Neem contact met ons op voor meer informatie.