0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Full colour printen/kopiëren

Snel een opdracht in full colour printen/kopiëren?

Het full colour (in kleur) printen/kopiëren van verslagen, posters, flyers en formulieren is voor ons een kleine moeite. Hiervoor hebben wij meerdere machines tot onze beschikking, waardoor we in staat zijn snelle levertijden te hanteren.

O.a. onze Xerox Versant180 en Xerox C60 produceren iedere dag grote hoeveelheden kleurafdrukken op A3, A4 en A5 formaat. Dit zijn de modernste machines op het gebied van printen en kopiëren, waardoor de kleurafdrukken nauwelijks van echt drukwerk te onderscheiden zijn. Onze C60 kan zelfs in goud, zilver, wit en transparant printen!

Verschillende papierdiktes en/of -soorten zijn voor deze machines geen enkel probleem. Standaard hebben we een flinke voorraad verschillende papiersoorten in huis. In ons papiermagazijn vind je o.a. helder wit en cremekleurig papier, dat qua gramsgewicht varieert van 80 tot 300 grams. We hebben papier met een matte uitstraling, met een glossy look en Majestic papiersoorten met een bijzondere glinstering in het papier. Kortom, er is vanalles mogelijk!

Tip! Wil jij je kleurenafdrukken nog mooier over laten komen zonder direct voor het duurdere fotopapier te moeten kiezen? Kies dan eens voor ons Color Copy papier. Deze papiersoort heeft een glossy look & feel en laat je kleurenafbeeldingen nog krachtiger overkomen!

Altijd voordelig in full colour printen/kopiëren

Voor grote(re) printaantallen bieden we de mogelijkheid om een printcontract af te sluiten. Je koopt hiermee van tevoren een vastgesteld aantal tikken in en kunt vervolgens kopieën en prints (laten) afhalen zonder direct in de winkel af te hoeven rekenen. Wij verrekenen de kosten van de kopieën en prints met het contract en zodra het einde van het aantal beschikbare tikken in zicht komt geven we een seintje.

Met name verenigingen maken veelvuldig gebruik van deze regeling. Hiermee worden er meerdere contactpersonen in de gelegenheid gesteld worden om opdrachten aan te leveren en/of af te halen, maar wordt er slechts 1 totaalfactuur naar de penningmeester gestuurd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij informeren je graag verder!

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed!

Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen. We hebben in huis de beschikking over 2 grote laserprinters die het meest standaard printwerk voor ons verzorgen. Daarnaast hebben we een speciale Xerox laserprinter die specifiek in goud, zilver, wit of transparant print en ingezet wordt voor de productie van bijzonder printwerk. Ook hebben we een Canon fotoprinter die razendsnel prachtige full colour fotoafdrukken tot A3+ produceert en een Epson plotter voor full colour grootformaat posters tot A0+.

De eventuele afwerking van je opdracht full colour printen/kopiëren verzorgen wij overigens ook geheel in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, perforeren, schoonsnijden, inbinden, lamineren etc. – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Tips voor het beste eindresultaat!

  • Bestandstype: Lever bij voorkeur je bestand in PDF ​aan. Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Officepakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jou gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wil je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan ALTIJD als PDF aan.
  • Boekjes: Lever uw bestand aan als losse A4 of A5 pagina’s, dus niet als spread of al ingedeeld in katernen. Onze printer maakt namelijk zelf een boekje en zet daarbij de losse pagina’s automatisch in de juiste volgorde.
  • Fontgrootte: afhankelijk van het formaat en het doel van je middel kies je een geschikte lettergrootte. Dit wordt ook wel font- of corpsgrootte genoemd. Voor een duidelijk leesbare lettergrootte op A4 houden wij meestal een corps 11 of 12 aan. Let op: maak jij de document op op A4 formaat, maar wil je hier een A5 boekje van laten maken? Houd er dan rekening mee dat je fontgrootte met 70% verkleind wordt en dat als je dus op A4 een fontgrootte 11 aanhoudt, dit uiteindelijk op A5 formaat veel kleiner uitvalt en de leesbaarheid niet ten goede komt! Wil je een leesbare letter op A5, houd dan in je A4 document minimaal een corps 14 aan!
  • Aflopend printen: Maak jij je document op met afbeeldingen die paginavullend zijn – en wil je deze ook aflopend geprint hebben – geef dat dan even aan ons door. Onze machines kunnen namelijk niet standaard aflopend printen (er is dus altijd een klein witrandje zichtbaar aan de randen van het papier), tenzij wij de prints op een slag groter papierformaat afdrukken en vervolgens schoonsnijden. Hier zitten dan wel extra kosten aan.

Full colour print- of kopieerwerk bestellen?

Print- of kopieerwerk bij ons bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je print-/kopieeropdracht gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw full colour printen/kopiëren opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je print-/kopieeropdracht gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.