0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Geboortekaartjes

Hoera een baby!

De geboorte van een kindje is een bijzonder moment. Voor originele geboortekaartjes ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu je eigen ontwerp gerealiseerd wilt zien of een keuze maakt uit een van de vele standaard geboortekaartjes, wij hebben alles in huis om topkwaliteit af te kunnen leveren!

Kies uit verschillende formaten, verschillende papiersoorten, bijpassende enveloppen, sluitzegels of adresetiketten. Door onze service van een gratis proefdruk vooraf weet je exact wat je kunt verwachten en kun je met een gerust hart je bestelling plaatsen. Je bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast is het voor ons van groot belang dat jouw kaartjes op korte termijn geleverd worden. Kortom, voor geboortekaartjes ben jij bij ons op het juiste adres!

Belarto, Buromac & Familycards dealer

Wij zijn officieel dealer en verkooppunt van Belarto, Buromac & Familycards. In de winkel hebben we diverse boeken met modellen ter inzage. Eventueel kun je deze een aantal dagen thuis op je gemak doornemen.

Vaak werkt het het handigst als je eerst online op de websites van de verschillende merken al een keuze maakt voor een bepaald merk/bepaalde collectie. Naar aanleiding van die keuze kun je dan het bijbehorende boek in de winkel inzien of thuis doornemen.

Online collectiegeboortekaartjes

Hieronder tref je onze partners aan van geboortekaartjes die hun collectie online presenteren, zodat jij thuis op je gemak al een keuze kunt maken.

 • FamilyCardsDe aanbieder van luxe kwalitatief hoogwaardige geboortekaartjes en gelegenheidsdrukwerk.
 • Belarto – Hippe en originele geboortekaartjes voor jullie kleintje. Onze collecties bestaan uit unieke geboortekaartjes: van klassiek tot retro, van vintage tot stoer.
 • Buromac – U kijkt vast al uit naar het moment dat uw kindje er is? En hoe anders dan met een fantastisch mooi geboortekaartje kunt u dit uniek moment aankondigen? Met Buromac geboortekaartjes kiest u voor de garantie van kwaliteit en originaliteit. Ons aanbod geboortekaartjes behoort tot de absolute top van Nederland!

Hulp nodig bij het ontwerp van je kaart?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw kaart indien je zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren.

Heb je nog helemaal geen idee wat je/jullie wil(len) qua stijl en vormgeving dan raden we je graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan. Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei kaartjes en ander drukwerk. Alles is persoonlijk en helemaal op maat. Via haar website schatkaartjes.com laat ze zien wat voor leuks ze allemaal mag maken. Dus zoek je een uniek geboortekaartje? Stuur haar dan gerust een berichtje! Ze kan snel schakelen en rekent betaalbare tarieven.

Geboortekaartjes bestellen?

Je hebt online een kaartje online gezien, of in een van onze boeken, waar je helemaal enthousiast van wordt? Het bestelproces is heel eenvoudig.

 1. Geef ons via onze speciale uploadpagina de leverancier, het nummer van jouw geboortekaartje én het aantal gewenste geboortekaartjes door. Vermeld er ook even bij of je bijpassende envelopjes wilt (en in welke kleur!) en of er nog andere toebehoren zoals bijvoorbeeld sluitstickers voor je besteld mogen worden.
 2. Je ontvangt dan van ons z.s.m. een officiele prijsopgave inclusief opmaakkosten zodat je een totaalplaatje voor ogen hebt.
 3. Zodra jij de offerte akkoord geeft, bestellen wij de kaartjes, enveloppen etc.
 4. De enveloppen kun je al vrij snel ophalen zodat je deze thuis op je gemak kunt schrijven.
 5. Wat betreft het bedrukken van de kaartjes wachten we tot het kindje zich aandient. Als jij of je partner ons van de laatste details voorzien omtrent lengte, gewicht, data, tijdstip etc dan kunnen wij voor je aan de slag!

We streven er altijd naar geboortekaartjes dezelfde dag nog te leveren.