0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Plaats je opdracht

Geef eenvoudig je print- of drukopdracht aan ons door!

1
Stuur ons jouw bestand

Heb je bestanden die afgedrukt moeten worden? Stuur via onderstaand formulier je print- of drukwerkopdracht aan ons door. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) toe. Je kunt het bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte.

2
Wij nemen je opdracht in productie

Indien je opdracht voorzien is van een duidelijk omschrijving gaan wij direct voor je aan de slag. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over formaat, kleur- en/of papiergebruik dan nemen we eerst nog even contact met je op. We werken je opdracht zo snel en professioneel mogelijk voor je af. Afhankelijk van het type opdracht kan dit tot maximaal enkele werkdagen duren.

3
Je krijgt van ons een gereedmelding

Zodra je opdracht gereed is wordt deze door ons op kwaliteit gecontroleerd. Pas als alles er piekfijn uitziet is jouw order klaar en gereed omgehaald te worden in onze winkel. We laten je dit weten door je een seintje te geven per mail of telefoon. De bestelling kan vervolgens direct afgerekend worden in de winkel of wordt desgewenst aan je gefactureerd (alleen bij zakelijke klanten met een min. orderwaarde van €20,-).

Let op! Om teleurstellingen na afloop te voorkomen kun je Microsoft Office documenten het beste aanleveren in PDF! Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Officepakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jou gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wil je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan dus ALTIJD als PDF aan!

Wij verzoeken je dit formulier per opdracht in te dienen. ALLEEN als dezelfde aantallen, opmaak én afwerking geldt voor ALLE bijgeleverde documenten, dan kun je deze in 1 keer uploaden.

In de regel hebben wij minimaal 1-2 uur productietijd nodig na het plaatsen van een kleine opdracht. Je ontvangt een seintje van ons per mail zodra je opdracht gereed ligt om op te halen.

Voorbeeld: Kies je voor 80 grams Plano Perfect voor het binnenwerk, en wil je de omslag een slag dikker, dan gebruiken we hiervoor 120 gr Plano Perfect. Kies je qua binnenwerk voor 120 gr Biotop, dan gebruiken we 160 gr Biotop voor de omslag. Etc.

Voorbeeld: Standaard printen we de omslag en het binnenwerk op dezelfde papiersoort. Op jouw verzoek printen we echter het binnenwerk bijvoorbeeld op 80 gr Plano Perfect wit, maar gebruiken we bijvoorbeeld 120 gr lichtgroen voor de omslag van je boekje. Pro Design (glossy papier) is een ander voorbeeld van een mooie omslag voor een boekje.

Maximaal 250 Mb