0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Uitnodigingen jubilea

Binnenkort een jubileum te vieren?

Met een mooie uitnodiging komt iedereen alvast in de feeststemming. Of het nu gaat om een uitnodiging voor een verjaardag, jubileum of zomaar een feest; voor elke gelegenheid hebben wij de meest originele uitnodigingen!
Maak uw keuze uit een van onze standaardkaarten of laat uw eigen ontwerp maken.

Inspiratie nodig?

Kom in de winkel het inspiratieboek bekijken en kies uit verschillende luxe papiersoorten met eventueel een extra feestelijk tintje. Of maak online al een keuze en geef ons je wensen door. Vergeet je ook een bijpassende envelop niet? Kortom, maak jouw feest compleet en nodig iedereen uit in stijl!

Online collectie jubileumkaarten

Hieronder tref je onze partners aan van jubileumkaarten die hun collectie online presenteren, zodat je thuis op je gemak al een keuze kunt maken.

  • Belarto – Iets te vieren? De leukste uitnodigingen vindt u bij Belarto. Voor elke gelegenheid de meest originele ontwerpen.
  • Buromac – Vier je jubileum met een stijlvolle kaart!

Hulp nodig bij het ontwerp van je kaart?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw kaart indien je zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren.

Heb je nog helemaal geen idee wat je/jullie wil(len) qua stijl en vormgeving dan raden we je graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan. Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei kaartjes en ander drukwerk. Alles is persoonlijk en helemaal op maat. Via haar website schatkaartjes.com laat ze zien wat voor leuks ze allemaal mag maken. Dus zoek je een unieke uitnodiging of andere aankondiging van je feest? Stuur haar dan gerust een berichtje! Ze kan snel schakelen en rekent betaalbare tarieven.

Uitnodigingen bestellen?

Je hebt online een kaartje online gezien, of in een van onze boeken, waar je helemaal enthousiast van wordt? Het bestelproces is heel eenvoudig.

  1. Geef ons via onze speciale uploadpagina de leverancier, het nummer van jouw kaart én het gewenste aantal kaarten door. Vermeld er ook even bij of je bijpassende enveloppen wilt (en in welke kleur!) en of er nog andere toebehoren zoals bijvoorbeeld sluitstickers voor je besteld mogen worden.
  2. Je ontvangt dan van ons z.s.m. een officiële prijsopgave inclusief opmaakkosten zodat je een totaalplaatje voor ogen hebt.
  3. Zodra jij de offerte akkoord geeft, bestellen wij de kaartjes, enveloppen etc.
  4. De enveloppen kun je al vrij snel ophalen zodat je deze thuis op je gemak kunt schrijven.
  5. Wat betreft het bedrukken van de kaarten wachten we tot alle details rondom het feest bekend en definitief zijn en jij ons een ‘go’ geeft voor het drukken.