0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Stempels

Stempels in alle soorten & maten

Stempels of stempelen, wie kent het niet? We zijn er vrijwel allemaal spelenderwijs groot mee geworden. Maar ook in het bedrijfsleven zijn stempels niet weg te denken, want digitale facturen zijn handig, maar we zijn nog ver verwijderd van het papierloze kantoor. Daarom zijn stempels ook vandaag de dag nog degelijke en praktische bureau-accessoires.

Standaard stempels waarbij de datum in te stellen is, of waarmee opmerkingen als ‘ontvangen’, ‘betaald’ of ‘akkoord’ eenvoudig op uw documenten te stempelen zijn (de zogeheten ‘tekststempels’). Daarnaast mag ook de klassieke nummerstempel eigenlijk niet ontbreken. Die is zelfinktend, dus hiervoor hebt u geen inktkussen nodig. Hiermee zet u snel en gemakkelijk vier, vijf of zes cijfers op papier. Deze stempel is daarom in sommige gevallen ook heel goed te gebruiken als datumstempel.

Zelfinktende stempels, easy does it!

De kleur inkt op deze kussens is meestal zwart, blauw, rood of groen. Standaard zijn deze inktkussentjes beïnkt met inkt op waterbasis. Sneldrogende inkt zou te snel uitdrogen aangezien de kussentjes open zijn. Maar let op, om met een zelfinktende stempel te stempelen op gladde (glossy) folders is bijvoorbeeld speciale inkt nodig. Gewone inkt droogt hier niet goed op en gaat snel vlekken.

Behalve voor de zelfinktende modellen en de modellen met een ingebouwd inktkussen hebt u voor de meeste handstempels een stempelkussen nodig. Ook die zijn bij ons in verschillende kleuren verkrijgbaar. Na verloop van tijd zult u de inkt van de stempelkussens moeten aanvullen. Dit doet u eenvoudig met onze flesjes stempelinkt.

Stempels met uw (bedrijfs)logo

En wat dacht u van een bedrijfsstempel met uw eigen logo? Wij bieden u een groot aanbod (rubberen) bedrijfs- en kantoorstempels, veelal uitgevoerd als zelf-inktende stempels. Zelfinktende stempels hebben een ingebouwd stempelkussen. Dit gaat, afhankelijk van het merk, meestal zo’n 4.000 tot 7.000 afdrukken mee en kan door de gebruiker gemakkelijk zelf vervangen worden.

Bestellen gaat als volgt:

Wil jij een stempel bij ons bestellen? Een aantal standaard stempels hebben we op voorraad in de winkel. Denk dan aan stempel met standaardteksten als ‘Betaald’, ‘Ingekomen’ of met een verstelbare datumfunctie.

Voor speciale aanvragen op maat zoals logostempels kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Stuur ons dan je aanvraag per mail door op info@printproleerdam.nl en beschrijf je bestelling zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben we even telefonisch contact kunnen hebben. Levertijd is altijd in overleg, maar meestal binnen enkele werkdagen te realiseren.