0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

GLS Pakketshop

GLS Pakketshop

General Logistics Systems biedt in heel Europa pakketlogistiek, expresdiensten en logistieke dienstverlening. GLS is een toonaangevende Europese pakketdienst die in 1999 werd opgericht en stevig in de nationale markten is geworteld. Pakketten die via GLS worden verzonden, bereiken veilig en betrouwbaar hun bestemming. Via dochter- en partnerbedrijven biedt GLS een betrouwbare bezorgdienst in 41 Europese en acht Amerikaanse staten. In veel landen levert het bedrijf ook expresdiensten, vrachtlogistiek en aanvullende services.

“Toonaangevende kwaliteit in de Europese pakketlogistiek” is het uitgangspunt van GLS. Bij de pakketdienst houdt kwaliteit het volgende in: hoge betrouwbaarheid en uitstekende bezorgprestaties, zeer lage schade- en verliespercentages en korte bezorgtijden. In de meeste landen vindt de bezorging binnen 24 uur plaats. De internationale bezorgtijden liggen tussen 24 en 96 uur en Europese zakencentra worden over het algemeen binnen 48 uur bediend.

De GLS-pakketdienst beschikt over een sterk Europees pakketnetwerk over de weg en een omvangrijk nationaal netwerk. De distributiecentra zijn verbonden door nauwkeurig gecoördineerde langeafstandstransporten, terwijl zendingen met moderne logistieke technologie snel en betrouwbaar worden gesorteerd. De pakketdienst werkt met gestandaardiseerde processen. Het belangrijkste onderdeel is het geharmoniseerde IT-systeem van GLS, waardoor alle GLS-bedrijven eenvoudig informatie kunnen uitwisselen. Ook de beveiliging wordt verbeterd door de inzet van geavanceerde technologie. In alle belangrijke hubs en depots van de pakketdienst zijn alarmsystemen en digitale beveiligingscamera’s geïnstalleerd om alle pakketten te volgen en te registreren. Elk pakket heeft een eigen nummer, dat bij elke belangrijke overdracht elektronisch wordt geregistreerd. De gescande gegevens worden gebruikt voor de geautomatiseerde verwerking en controle van de meer dan 580 miljoen pakketten die GLS jaarlijks bezorgt. Een verzender kan op elk moment zien waar een GLS-pakket zich bevindt.

Lees meer over GLS op de corporate website

GLS Pakketshop Leerdam e.o.

Al sinds 2010 zijn wij GLS Pakketshop. Je kunt ervoor kiezen je pakket bij ons te laten bezorgen. Nadat het pakket is aangekomen, stelt GLS de ontvanger per SMS of e-mail op de hoogte. Vervolgens kan het pakket binnen vijf werkdagen worden afgehaald. Afhalen van een pakket kan uitsluitend met een geldige legitimatie zoals bijvoorbeeld een geldig paspoort, rijbewijs of een identiteitskaart.

Wil je een pakketje versturen?

Via onze pakketshop kun je ook pakketten via GLS versturen. GLS bezorgt in 25 verschillende EU-landen. Verzending duurt over het algemeen tussen de 24 en 48 uur. Een zending naar een verder weg gelegen land bereikt zijn bestemming binnen de standaardbezorgtijd van 72 tot 120 uur.

Drie maten: drie prijsklassen!

De prijs voor het versturen van uw pakket is niet gebaseerd op het gewicht (max. 32 kg), maar op de omvang. Daardoor is de prijs snel en eenvoudig te bepalen. De omvang van het pakket wordt met een meetlint bepaald (langste + kortste zijde van het pakket). Er zijn drie verschillende prijsklassen met de maten S, M en L.

Verzend je pakket eenvoudig in 3 eenvoudige stappen:

  1. Meld je pakket aan via  de GLS website (pakketinvoer):
  2. Print en plak het verzendlabel op het pakket of schrijf de adresgegevens op het pakket en neem de QR code mee op je telefoon.
  3. Geef je pakketje af in onze winkel en betaal de verzendkosten.

Let op!

Vanaf 14 december 2020 is het niet meer mogelijk zijn om vanaf GLS PakketShops pakketten naar het Verenigd Koninkrijk (VK) te versturen. Dit omdat het VK sinds 1 januari 2021 de Europese
Unie heeft verlaten.