0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Club- en verenigingsbladen

Clubbladen en verenigingsbladen

Liturgieboekjes, clubbladen, programmaboekjes, in alle soorten en maten zien we ze wekelijks voorbijkomen. Soms met een stevigere kaft, of een extra inlegvel, op A4 of A5 formaat, geprint in kleur of zwart/wit of een combinatie waarbij de inhoud in zwart/wit geprint wordt maar met een full colour omslag.

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice! De levertijd is altijd in overleg met jou als klant, maar meestal binnen 2-3 werkdagen gereed.

De eventuele afwerking van jouw bestelling verzorgen wij overigens ook geheel in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, perforeren, schoonsnijden, inbinden etc. – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

Aanleveren document

Gelieve jouw document(en) altijd als losbladige PDF bij ons aan te leveren en dus NIET op inslag, in katernen of op enige andere wijze waarbij er al meerdere pagina’s op 1 vel worden gecombineerd. Onze machines combineren jouw bestand automatisch tot het gewenste boekje/folder, uitgaande van een losbladig bronbestand (1 bladzijde per pagina).

A5 boekje

 • Wij verzoeken je het bestand aan te leveren op paginaformaat A5.  Is dit een probleem, lever ons dan een A4 bestand aan, wij verkleinen dit dan zelf naar A-5.
 • Houd wel rekening met de lettergrootte, door het verkleinen wordt deze ook iets kleiner. Als leidraad kun je aanhouden dat een fontgrootte 14 op A4 nog goed leesbaar is als deze verkleind is naar A5.
 • Het aantal pagina’s moet altijd deelbaar zijn door 4 (dus 12, 16, 20, 24 etc.). Lever je bijvoorbeeld 14 pagina’s aan dan blijven de laatste twee pagina’s of de binnenzijden van de kaft blanco.
 • Type alle pagina’s achterelkaar in één document, bijvoorbeeld pagina 1 t/m 16.
 • Indien je blanco pagina’s in het boekje wenst (bijvoorbeeld als notitie- of achterpagina) dan dient hier een blanco vel te worden ingevoegd.
 • Wanneer je de omslag van het boekje in kleur wilt, kun je deze pagina’s in een en hetzelfde bestand aanleveren.

A4 boekje

 • Wij verzoeken je het bestand aan te leveren op paginaformaat A4.
 • Het aantal pagina’s moet altijd deelbaar zijn door 4 (dus 12, 16, 20, 24 etc.). Lever je bijvoorbeeld 14 pagina’s aan dan blijven de laatste twee pagina’s of de binnenzijden van de kaft blanco.
 • Type alle pagina’s achterelkaar in één document, bijvoorbeeld pagina 1 t/m 16.
 • Indien je blanco pagina’s in het boekje wenst (bijvoorbeeld als notitie- of achterpagina) dan dient hier een blanco vel te worden ingevoegd.
 • Wanneer je de omslag van het boekje in kleur wil kun je deze pagina’s in een en hetzelfde bestand aanleveren.

Het bestand aanleveren in PDF

Je kunt bestanden aanleveren in Word, maar lever bij voorkeur PDF bestanden aan. Indien wij een Word bestand van je ontvangen kan het gebeuren dat bij het openen van uw bestand de opmaak van je bestand verspringt. Dit ligt aan het feit dat er vaak verschillende versie’s van programma’s als Word in omloop zijn. Door zelf je bestand als PDF-document op te slaan, kun je dit voorkomen.

Vanuit vrijwel ieder programma kun je PDF bestanden maken – mits je over een PDF creator beschikt – door te kiezen voor ‘opslaan als PDF’ of ‘afdrukken naar PDF’. Kies voor het beste print-/drukresultaat altijd een hoge kwaliteit (300 dpi of hoger).

Heb je geen pdf mogelijkheid? Download hier je gratis pdf-creator

Zit er weer een nieuw club- of verenigingsblad aan te komen?

Jouw club- of verenigingsblad bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.