0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Rouwkaarten

Kies voor maatwerk. Juist bij gelegenheidsdrukwerk.

Die “laatste brief”, de annonce of de rouwbrief is heel waardevol en heel persoonlijk. De ene familie wil graag een rustige, serene kaart uitzoeken. Andere nabestaanden willen een kaart ontwerpen welke een afspiegeling is van het leven van hun dierbare. Het maken van een mooie kaart is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Wij nemen de tijd om samen met u een rouwkaart te ontwerpen. U kunt denken aan mooie teksten of gedichten, eventueel voorzien van dierbare foto’s, en u kunt kiezen uit diverse formaten en lettertypes.

In het kort

Vakkundig, snel en betrouwbaar leveren wij (on)bedrukte rouwkaarten en bedankkaarten aan bedrijven en particulieren. Alle kaarten zijn te leveren in iedere gewenste oplage. Eventueel met een bijpassende envelop. De lay-out van de gekozen kaart wordt vakkundig opgemaakt, waarbij een volledig eigen ontwerp dus ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Wij werken samen met Rouwmedia.nl

Wij zijn huisdrukker van             en    

Online collectie kaarten

Hieronder tref je onze partners aan van rouw- en bedankkaarten die hun collectie online presenteren, zodat je thuis op een rustig moment een keuze kunt maken.

  • FamilyCards is de aanbieder van luxe kwalitatief gelegenheidsdrukwerk.
  • Buromac is een toonaangevende Europese speler gespecialiseerd in gelegenheidsdrukwerk.

Hulp nodig bij het ontwerp van je kaart?

Op verzoek maken we ook een passend ontwerp voor een rouwkaart indien je zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst van je/jullie dierbare hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren. Neem even telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Rouwkaarten bestellen?

Familiedrukwerk, zoals rouwkaarten, bestellen is bij ons heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina, of mail ons je bestanden. Vaak is er daarna even telefonich contact waarbij we  jouw wensen even persoonlijk doorspreken. Ook kunnen we je dan een indicatie geven van de te verwachtte kosten, gebaseerd op aantal, formaat en bedrukking.