0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Foto’s afdrukken

Foto’s afdrukken op diverse formaten

Wil je foto’s afdrukken van je laatste vakantie of een bijzonder familieportret? Of wat dacht je van een extra fotokopie van die ene leuke schoolfoto? In onze fotostudio drukken we op hoge kwaliteit foto’s voor je af. Foto’s op 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, op A4 formaat of nog een slag groter A3. Wil je een nog grotere afdruk van je foto? Dat kan op onze plotter, tot maximaal A0 formaat. Foto’s afdrukken kan bij ons op mat of op glossy fotopapier.

Foto’s afdrukken? Zo lever je je bestand het beste bij ons aan!

  • Je kunt je bestanden digitaal bij ons aanleveren per mail of op USB-stick. Indien je van een usb-stick gebruik maakt, zorg dan dat alle foto’s die je afgedrukt wilt hebben bijelkaar in 1 mapje staan en dat hier GEEN andere bestanden tussen staan!!!
  • Digitale fotobestanden moeten van voldoende kwaliteit zijn om afgedrukt te kunnen worden. Wij verzoeken je bestanden van minimaal 1 Mb aan te leveren voor een haarscherpe afdruk. Alle fotobestanden kleiner dan 300 kB zijn sowieso NIET geschikt om af te drukken! Bij twijfel kijken wij graag even met je mee naar de bestanden om een inschatting van het eindresultaat te maken.
  • Daarnaast verzoeken wij je jouw fotobestanden als .jpg bij ons aan te leveren. .PNG en .HEIC files worden niet geaccepteerd. Voor het omzetten van .png en .heic files naar .jpg files door ons rekenen we een standaardbedrag van € 2.50.
  • Heb je geen digitaal bestand, maar wel een originele foto die bijgemaakt moet worden? Ook dat kan. We scannen het origineel in en printen vervolgens een afdruk op fotopapier op het gewenste formaat.

Tip! Wil je een afwijkend formaat bestellen? Kies dan het bovenliggende formaat waar jouw printwerk op past en zet in de omschrijving het aangepaste formaat waarop wij de afbeelding moeten afsnijden. Voor foto’s die in lijsten geplaatst moeten worden mag je ook altijd even de lijst in de winkel af komen geven; we snijden de afdruk dan precies op maat op basis van de lijst.

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed!

Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen. We hebben in huis de beschikking over o.a. een Canon fotoprinter die razendsnel prachtige full colour fotoafdrukken tot A3+ produceert, 2 Mitsubishi fotoprinters voor de 10×15 cm en 13×18 cm foto’s en een Epson plotter voor full colour grootformaat fotoafdrukken tot A0.

Je favoriete foto op aluminium

Wil je jouw mooiste foto op aluminium op aluminium af laten drukken, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bestel nu jouw mooiste fotoherinnering in kleur, zwart-wit of als sepia-afdruk en ga voor een luxueuze uitstraling op aluminium, in mat, half mat, glans of geborsteld. En wist je dat de kleurechtheid van de afbeelding levenslang gegarandeerd wordt? Ideaal! Loop gerust eens binnen in de winkel en bekijk de verschillende demo-afbeeldingen.

Oude foto’s digitaliseren? Ook dat kan!

Ben je op zoek naar een partij om je oude foto’s te digitaliseren? Ook dan helpen wij graag. Wij kunnen documenten tot max. A0-formaat inscannen. De JPEG/TIFF afbeeldingen worden direct aan je gemaild of naar wens op een geheugenstick gezet.

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid documenten, maar een kleine oplage regelen we direct.

Foto(‘s) afdrukken is heel eenvoudig via ons bestelformulier

Foto(‘s) bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je foto(s) gereed is/zijn ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.

Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op de dag op te komen halen.