0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Kaarten met eigen ontwerp

Kaarten voor iedere gelegenheid!

Zoek je een professioneel & voordelig adres om je zelf ontworpen kaarten te printen? Omdat je gaat verhuizen? Je binnenkort jarig bent? Het bijna kerst is? Of je een andere toffe reden hebt om een kaartje te sturen? Wij helpen je graag.

Aan de hand van ons stalenboek helpen we je kiezen tussen een enkele of een dubbele kaart, het geschikte formaat (bijvoorbeeld als vierkant, of op A5/A6), de gewenste papiersoort en het juiste gramsgewicht. Ook kunnen we bijpassende enveloppen leveren.

Hulp nodig bij het ontwerp van je kaart?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw kaart indien je zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren. Heb je nog helemaal geen idee wat je/jullie wil(len) qua stijl en vormgeving dan raden we je graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan.

Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei kaartjes en ander drukwerk. Alles is persoonlijk en helemaal op maat. Via haar nieuwe website http://schatkaartjes.com laat ze zien wat voor leuks ze allemaal mag maken. Dus zoek je een leuke uitnodiging voor dat aankomende knalfeest, of een uniek en sprankelend geboortekaartje? Stuur haar dan gerust een berichtje! Overigens maakt ze ook hele toffe logo’s en andere media-uitingen, dus ook zakelijk gezien kun je voor uiteenlopende designs van folders, flyers, visitekaartjes en nog veel meer bij haar terecht!

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed!

Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen. We hebben in huis o.a. de beschikking over 2 grote laserprinters die het meest standaard printwerk voor ons verzorgen.

De eventuele afwerking van jouw kaarten met eigen ontwerp verzorgen wij overigens ook geheel in eigen huis. Rillen, nieten, vouwen, perforeren, schoonsnijden, inbinden, lamineren etc. – het behoort allemaal tot onze mogelijkheden!

De levertijd is altijd in overleg met u als klant, maar vrijwel altijd binnen enkele werkdagen gereed.

Unieke kaarten, goedkoper dan je denkt!

Lever je zelf de opmaak van je kaarten aan, dan rekenen we natuurlijk alleen de print- en afwerkkosten zoals het rillen en schoonsnijden. Gemiddeld komt een full colour kaart dan totaal op ongeveer €1,50 a € 2,- per stuk, afhankelijk van de gemaakte keuzes. Wil je ons ook de opmaak laten verzorgen dan bespreken we altijd op voorhand want dat extra gaat kosten. Enveloppen zijn vanaf €0,10 cent per stuk bij ons los verkrijgbaar.

A-formaten

Voor ons (en dus ook voor jou 😉 )werkt het het voordeligst om jouw kaarten met meerdere uit 1 vel te halen. Dan is het handig als jouw bestand opgemaakt is in een A-formaat. In onderstaande tabel vind je de meest gebruikte A-formaten voor kaarten:

 

A4 210 x 297 mm
A5 148 x 210 mm
A6 (standaard briefkaartformaat) 105 x 148 mm

 

Wist je dat?  Alle A formaten dezelfde beeldverhouding hebben? Namelijk: 1: √2. Dit lijkt ingewikkelder dan het is: zo begint de A-serie met het A0 formaat. Vouw je deze dubbel? Dan krijg je het A1 formaat. En vouw je deze weer dubbel? Dan krijg je het A2 formaat. Etcetera etcetera.

Aanleveren document

De makkelijkste manier om ons jouw (kerst)kaarten laten verzorgen is om je document (liefst als PDF) via onze speciale uploadpagina toe te sturen. Beschrijf de opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra jouw kaarten gereed zijn ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.

Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op te komen halen.