0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen op ieder formaat

Vrijwel dagelijks printen en kopiëren wij met onze HP Designjet T830 bouw- en bestektekeningen. Elk origineel kan worden vergroot of verkleind naar A0, A1, A2, A3 of A4 formaat. Zelfs hele oude, vergeelde of gekreukte tekeningen zijn voor deze plotter nog goed te verwerken en op verzoek is het mogelijk om de ruis in de achtergrond licht te corrigeren. Naar wens van de klant vouwen of rollen we de tekeningen voor u op.

In zwart/wit, kleur of op kalkpapier?

Standaard kopiëren we tekeningen in zwart/wit en gebruiken we 75 grams papier zodat de bouwtekeningen gemakkelijk te vouwen zijn. Natuurlijk kunnen we op verzoek uw tekeningen ook in kleur en op dikker of kalkpapier printen.

 

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed! Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen. De eventuele afwerking van uw opdracht verzorgen wij overigens ook geheel in eigen huis.

Wist je dat? Grootformaat afdrukken kunnen tegen een meerprijs van 1,- euro per tekening ook direct gevouwen aangeleverd worden.

A-formaten

Bouwtekeningen worden vrijwel altijd opgemaakt en geprint conform de standaard A-formaten. In onderstaande tabel vind je de meest gebruikte A-formaten:

 

Papierformaat Afmeting in mm
A0 841 x 1189 mm
A1 594 x 840 mm
A2 420 x 594 mm
A3 297 x 420 mm

Tekeningen digitaliseren? Ook dat kan!

Ben je op zoek naar een partij om je tekeningen te digitaliseren? Ook dan helpen wij graag. Tekeningen – ook op kalkpapier – kunnen ingescand worden t/m een formaat van A0+.

Daarnaast is het mogelijk om de achtergrond van een bouwtekening automatisch te verbeteren (de ruis te verwijderen), waardoor het digitale document van betere kwaliteit is. De PDF’s (of JPEG/TIFF afbeeldingen) zetten we vervolgens op USB-stick of sturen we toe per mail.

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid documenten, maar een kleine oplage regelen we direct.

Bouwtekening(en) af laten drukken?

Een of meerdere bouwtekeningen bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je bouwtekening(en) gereed is/zijn ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.

Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op de dag op te komen halen.