0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Enveloppen

Enveloppen in verschillenden formaten en materialen.

Je wilt een envelop (ook enveloppe of omslag) in je eigen huisstijl? Dat kan! Met 1, 2 of 3 kleuren bedrukt, of gewoon in full colour. In bijvoorbeeld EA5 formaat, C4 formaat of als akte-envelop. Met het venster links of rechts – of helemaal zonder venster -, waarbij je ook nog kunt kiezen uit gegomde enveloppen (waarbij je de klep van de envelop na het bevochtigen permanent kunt sluiten) of met striplock (een zelfklevende sluiting van de envelop, waarbij je na het verwijderen van de strook siliconenpapier de klep van de envelop eenvoudig kunt sluiten).

Milieuvriendelijke enveloppen

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is stukken minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier. Kies jij daarom ook voor enveloppen op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen lever je namelijk niets in op professionaliteit en behoud je je duurzame uitstraling!

Een flinke voorraad enveloppen. Altijd handig om in huis te hebben.

Overigens leveren wij ook onbedrukte enveloppen, gekleurde, vierkante en kartonnen bordrug-enveloppen. Daarnaast hebben we ook verschillende maten luchtkussenenveloppen in huis, beter bekend als de befaamde ‘bubbeltjesenvelop’ – speciaal voor het verzenden van poststukken met kwetsbare inhoud. Allemaal gewoon los per stuk, of in een doos van 100, 250 of 500 stuks. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden.

Heb jij enveloppen nodig?

Natuurlijk kun je hiervoor ook bij ons terecht. Enkelzijdig bedrukt, in full colour of zwart/wit, met of zonder venster & met een gegomde klep of striplock. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit en tegen scherpe tarieven. En, in overleg met jou als klant vaak razendsnel in huis. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte of loop binnen en bekijk ons stalenboek!

Enveloppen vandaag nog nodig? Geen probleem!

Normaal gesproken hebben we 5-7 werkdagen nodig om je enveloppen offset te produceren. Je ontvangt er dan 100, 250 of 500 per soort, net wat je wenst.

Heb je echter met spoed vandaag nog enveloppen nodig dan gaan we over op onze snel-service. In een kleine oplage (50 of 100 stuks) produceren wij in huis ook enveloppen. In full colour of zwart/wit, enkelzijdig bedrukt, met of zonder venster.

De tarieven van onze snel-service liggen wel hoger dan van de reguliere offset productie dus als het even kan, bestel op tijd!

Wist je dat…

Op de achterzijde van de envelop kan de afzender zijn eigen naam en adres noteren of in laten printen, of alleen de eigen postcode en huisnummer. Dit is niet verplicht, maar biedt het voordeel dat bij bezorgproblemen de brief aan de afzender geretourneerd kan worden zonder dat de brief geopend hoeft te worden!

Tips voor het beste eindresultaat!

 • Bestandstype: Lever bij voorkeur je bestand in PDF ​aan. Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Office pakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jouw gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wilt je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan ALTIJD als PDF aan.
 • Lever je PDF altijd losbladig aan, dus niet als spread, in katernen of op met meerdere op 1 vel.
 • Snijtekens: Lever je bestand bij voorkeur aan zonder snijtekens.
 • Resolutie: De minimale resolutie voor een mooie afdruk is 150 DPI, maar wij raden 300 DPI aan voor het beste resultaat.
 • Kleurinstellingen: Onze printers (en partnerdrukkerij) werken het beste in het kleurprofiel CMYK. Ontwerpen in RGB kunnen we wel verwerken maar geven vaak een iets andere kleur op scherm dan in het uiteindelijke printresultaat.
 • Afloop/Bleed: ​Bestanden met (een) afbeelding(en) die doorlopen tot over de rand moeten aangeleverd worden met 3 mm ​afloop/bleed. Zo hebben we genoeg snijmarge.
 • Veiligheidsmarge: Voor het beste resultaat raden wij je aan om tekst en/of afbeelding(en) minimaal 5 mm weg van de rand te zetten.
 • Fonts: Fonts dienen altijd ingesloten te worden.

Bestel je enveloppen eenvoudig online bij ons!

Drukwerk, zoals enveloppen,  bestel je heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft.