0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Visitekaartjes

Met professionele visitekaartjes scoor je altijd!

Snel visitekaartjes nodig? In een kleine of juist hele grote oplage? In 1, 2, 3 of zelfs nog meer soorten? Via ons heb je je bestelling razendsnel in huis! Glanzend, of juist met een matte uitstraling, op dikker papier of met een speciale nabewerking? En kies je voor het standaard formaat van 85 x 55 mm of durf je af te wijken? Je visitekaartjes maken natuurlijk deel uit van de eerste indruk die iemand van je krijgt en daar wil je toch alles uithalen?

Visitekaartjes offset gedrukt voor het mooiste resultaat

In samenwerking met onze partner-drukkerij laten wij visitekaartjes offset drukken voor het allermooiste resultaat. Afhankelijk van de gekozen levertijd de volgende dag al in huis tegen een meerpijs, of met de reguliere service van 3-5 werkdagen. In onze winkel hebben we diverse voorbeelden waar je uit kunt kiezen. Kom gerust eens langs om te kijken welke uitvoering het beste bij jouw bedrijf past. We adviseren je graag.

Milieuvriendelijke visitekaartjes

Drukwerk is het meest duurzaam als er wordt gedrukt op gerecycled papier. Voor de productie van papier is water en energie nodig, wat het milieu belast. Het productieproces van recycled papier is stukken minder belastend voor het milieu dan dat van nieuw papier. Kies jij daarom ook voor visitekaartjes op natuurpapier of gerecycled papier? Met de huidige technieken om papier te recyclen lever je namelijk niets in op professionaliteit en behoud je je duurzame uitstraling!

Heb jij visitekaartjes nodig?

Natuurlijk kun je hiervoor ook bij ons terecht. Enkelzijdig of tweezijdig bedrukt, in full colour of zwart/wit, op 300 grams plano perfect en afgewerkt op het standaardformaat van 85×55 millimeter. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit en tegen scherpe tarieven. En, in overleg met jou als klant vaak razendsnel in huis. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte of loop binnen en bekijk ons stalenboek!

Visitekaartjes vandaag nog nodig? Geen probleem!

Normaal gesproken hebben we 3-5 werkdagen nodig om je visitekaartjes offset te produceren. Je ontvangt er dan 100, 250 of 500 per soort, net wat je wenst.

Heb je echter met spoed vandaag nog visitekaartjes nodig dan gaan we over op onze snel-service. In een kleine oplage (50 of 100 stuks) produceren wij in huis ook visitekaartjes. In full colour of zwart/wit, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt, op 300 grams plano perfect en afgewerkt op het standaardformaat van 85×55 millimeter.

De tarieven van onze snel-service liggen wel hoger dan van de reguliere offset productie dus als het even kan, bestel op tijd!

Tips voor het beste eindresultaat!

 • Bestandstype: Lever bij voorkeur je bestand in PDF ​aan. Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Office pakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jouw gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wilt je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan ALTIJD als PDF aan.
 • Lever je PDF altijd losbladig aan, dus niet als spread, in katernen of op met meerdere op 1 vel.
 • Snijtekens: Lever je bestand bij voorkeur aan zonder snijtekens.
 • Resolutie: De minimale resolutie voor een mooie afdruk is 150 DPI, maar wij raden 300 DPI aan voor het beste resultaat.
 • Kleurinstellingen: Onze printers (en partnerdrukkerij) werken het beste in het kleurprofiel CMYK. Ontwerpen in RGB kunnen we wel verwerken maar geven vaak een iets andere kleur op scherm dan in het uiteindelijke printresultaat.
 • Afloop/Bleed: ​Bestanden met (een) afbeelding(en) die doorlopen tot over de rand moeten aangeleverd worden met 3 mm ​afloop/bleed. Zo hebben we genoeg snijmarge.
 • Veiligheidsmarge: Voor het beste resultaat raden wij je aan om tekst en/of afbeelding(en) minimaal 5 mm weg van de rand te zetten.
 • Fonts: Fonts dienen altijd ingesloten te worden.

Hulp nodig bij het ontwerp van je visitekaartje?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw visitekaartje indien je zelf bijvoorbeeld wel een logo en tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren. Heb je nog helemaal geen idee wat je/jullie wil(len) qua stijl en vormgeving dan raden we je graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan.

Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei verschillende huisstijlmiddelen. Alles is persoonlijk, uniek en helemaal op maat. Via haar nieuwe website http://schatkaartjes.com laat ze zien wat voor moois ze allemaal mag maken: o.a. hele toffe logo’s en andere media-uitingen, zoals uiteenlopende designs van folders, flyers, visitekaartjes en nog veel meer! Ben je benieuwd wat ze voor jou kan betekenen? Stuur haar dan gerust een berichtje! Overigens maakt ze ook hele leuke uitnodigingen voor dat aankomende knalfeest en unieke en sprankelende trouw- en geboortekaartjes…

Bestel je visitekaartjes eenvoudig online bij ons!

Drukwerk, zoals visitekaartjes,  bestel je heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft.