0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Trouwkaarten

Ga jij trouwen of vier je binnenkort een jubileum?

Bij deze speciale dag horen trouwkaarten die passen bij jouw wensen en persoonlijke smaak. Stel bij ons je drukwerk samen met aankondigingen, uitnodigingen, trouwprogramma’s, menukaarten, plaatsnaamkaartjes, adresstickers etc. voor een scherpe prijs.

Ontwerp zelf de perfecte uitnodiging (of kies uit een van de standaardkaarten) en kondig de grote dag op spetterende wijze aan. Na afloop van het feest bedank je je gasten natuurlijk persoonlijk voor hun komst met een bijpassende bedankkaart. Loop gerust eens bij ons binnen voor de mogelijkheden of kom het inspiratieboek vrijblijvend bekijken.

Belarto, Buromac & Familycards dealer

Wij zijn officieel dealer en verkooppunt van Belarto, Buromac & Familycards. In de winkel hebben we een aantal boeken met modellen ter inzage. Eventueel kun je deze een aantal dagen thuis op je gemak doornemen.

Online collectie kaarten

Hieronder tref je onze partners aan van trouwkaarten die hun collectie online presenteren, zodat je thuis al een keuze kunt maken.

 • FamilyCardsDe aanbieder van luxe kwalitatief hoogwaardige trouwkaarten en gelegenheidsdrukwerk.
 • Belarto – Originele en bijzondere trouwkaarten voor jullie mooiste dag. Jullie huwelijk begint met de zoektocht naar de perfecte uitnodiging. In onze collectie vindt je onder andere klassieke en hippe ontwerpen.
 • BuromacEr hangt romantiek in de lucht met onze nieuwste huwelijkscollectie La Vie en Rose! Ontdek snel ons ruim aanbod trouwkaarten in luxe papier.

Hulp nodig bij het ontwerp van je kaart?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw kaart indien je zelf bijvoorbeeld wel een foto en tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren.

Heb je nog helemaal geen idee wat je/jullie wil(len) qua stijl en vormgeving dan raden we je graag onze collega Jeanine van Schatkaartjes aan. Jeanine is onze freelance vormgeefster en ontwerpt met veel plezier allerlei kaartjes en ander drukwerk. Alles is persoonlijk en helemaal op maat. Via haar website schatkaartjes.com laat ze zien wat voor leuks ze allemaal mag maken. Dus zoek je een unieke trouwkaart? Stuur haar dan gerust een berichtje! Ze kan snel schakelen en rekent betaalbare tarieven.

Trouwkaarten bestellen?

Je hebt online een kaartje online gezien, of in een van onze boeken, waar je helemaal enthousiast van wordt? Het bestelproces is heel eenvoudig.

 1. Geef ons via onze speciale uploadpagina de leverancier, het nummer van jouw trouwkaart én het gewenste aantal kaarten door. Vermeld er ook even bij of je bijpassende enveloppen wilt (en in welke kleur!) en of er nog andere toebehoren zoals bijvoorbeeld sluitstickers voor je besteld mogen worden.
 2. Je ontvangt dan van ons z.s.m. een officiele prijsopgave inclusief opmaakkosten zodat je een totaalplaatje voor ogen hebt.
 3. Zodra jij de offerte akkoord geeft, bestellen wij de kaartjes, enveloppen etc.
 4. De enveloppen kun je al vrij snel ophalen zodat je deze thuis op je gemak kunt schrijven.
 5. Wat betreft het bedrukken van de kaarten wachten we tot alle details rondom jullie huwelijk bekend en definitief zijn en jullie ons een ‘go’ geven voor het drukken.