0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Stickers

Stickers: voor buiten of voor binnen?

Een sticker, etiket of zelfklever is een stuk papier of plastic dat aan één zijde klevend is en meestal langs de andere niet-klevende zijde een bepaalde tekst of afbeelding heeft. Stickers komen voor in allerlei vormen, met diverse beeltenissen en op bijna iedere gewenste grootte. Vinyl stickers zijn de meest voorkomende varianten, ze zijn voor bijna alles geschikt en zowel indoor als outdoor (weersbestendig) te gebruiken. Of kies voor extreem hechtende stickers; deze hechten uitstekend op een moeilijk te beplakken ondergrond, zoals machines of verpakkingen en zitten daarna muurvast!

Tip! Wil je beschrijfbare stickers, kies dan altijd voor een papieren variant; deze vlekken niet nadat je er met een pen op geschreven hebt.

Heb jij indoor of outdoor stickers nodig?

Natuurlijk kun je hiervoor ook bij ons terecht. Bedrukt in full colour of zwart/wit, voor binnen- of buitengebruik, met of zonder splitjes op de achterzijde. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit en tegen scherpe tarieven. En, in overleg met jou als klant vaak razendsnel in huis. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte of loop binnen en bekijk ons stalenboek!

Vandaag nog stickers nodig? Geen probleem!

Normaal gesproken hebben we 4-6 werkdagen nodig om je stickers te produceren. Je ontvangt er dan 50, 100 of 250, net wat je wenst.

Heb je echter met spoed vandaag nog een kleine oplage stickers nodig dan gaan we over op onze snel-service. In een kleine oplage produceren wij in huis ook stickers. In full colour of zwart/wit, op papieren stickervellen of PVC-vellen, en afgewerkt op het door jou gewenste formaat (max. A4).

De tarieven van onze snel-service liggen wel hoger dan van de reguliere offset productie dus als het even kan, bestel op tijd!

Tips voor het beste eindresultaat!

 • Bestandstype: Lever bij voorkeur je bestand in PDF ​aan. Indien je je bestand in Word/Excel/Powerpoint etc. aanlevert kunnen wij niet garanderen dat je uiteindelijke print(s) eruitzien zoals thuis door jou ontworpen. Iedere versie van het Office pakket gebruikt namelijk andere marges, instellingen etc. Ook kan het door jouw gekozen lettertype ontbreken in onze fontbibliotheek. Wilt je zeker zijn van een print met jouw opmaak, lever je bestand dan ALTIJD als PDF aan.
 • Lever je PDF altijd losbladig aan, dus niet als spread, in katernen of op met meerdere op 1 vel.
 • Snijtekens: Lever je bestand bij voorkeur aan zonder snijtekens.
 • Resolutie: De minimale resolutie voor een mooie afdruk is 150 DPI, maar wij raden 300 DPI aan voor het beste resultaat.
 • Kleurinstellingen: Onze printers (en partnerdrukkerij) werken het beste in het kleurprofiel CMYK. Ontwerpen in RGB kunnen we wel verwerken maar geven vaak een iets andere kleur op scherm dan in het uiteindelijke printresultaat.
 • Afloop/Bleed: ​Bestanden met (een) afbeelding(en) die doorlopen tot over de rand moeten aangeleverd worden met 3 mm ​afloop/bleed. Zo hebben we genoeg snijmarge.
 • Veiligheidsmarge: Voor het beste resultaat raden wij je aan om tekst en/of afbeelding(en) minimaal 5 mm weg van de rand te zetten.
 • Fonts: Fonts dienen altijd ingesloten te worden.

Hulp nodig bij het ontwerp van je stickers?

Op verzoek maken we ook een uniek ontwerp voor jouw sticker(s) indien je zelf bijvoorbeeld wel een logo en/of tekst hebt, maar geen kant en klaar opgemaakt bestand aan kunt leveren. We verrassen je graag met een creatief idee, passend binnen je huisstijl. Over de kosten doen we niet moeilijk; al vanaf 16.25 euro (een kwartier werk) leveren we onze designs op.

Bestel je stickers eenvoudig online bij ons!

Drukwerk, zoals stickers,  bestel je heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft.