0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Posters

Snel posters op grootformaat nodig?

Full colour uitgevoerd, op een mooie kwaliteit papier, op A0, A1, A2 of stoepbordenformaat (70 x 100 cm)? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen snel posters op grootformaat printen. Tot wel super A0 formaat!

Grootformaat posters

Ook voor onze plotter, een Epson Stylus Pro 9890, hebben we verschillende soorten papier op voorraad. Van gewoon plain paper en kalkpapier tot hoogwaardig fotopapier en fluorpapier.

Afhalen of opsturen, wat u wil!

Afhankelijk van waar en hoe snel u de poster(s) – ook grootformaat – nodig hebt bieden wij de mogelijkheid om door ons geprinte posters in een stevige verzendkoker te versturen naar een door u opgegeven adres.

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: vrijwel altijd is vandaag aangeleverd, ook nog vandaag gereed! Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen.

De levertijd van posters is grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid posters die je nodig hebt. Een kleine oplage printen we direct. Een grotere hoeveelheid posters ligt de volgende werkdag voor je gereed. We stemmen e.e.a. graag even samen af.

A-formaten

Grootformaat posters worden vaak opgemaakt en geprint conform de standaard A-formaten. In onderstaande tabel vind je de meest gebruikte A formaten:

 

Papierformaat Afmeting in mm
A0 841 x 1189 mm
A1 594 x 840 mm
A2 420 x 594 mm
A3 297 x 420 mm

Poster(s) bestellen?

Posters bestellen is heel eenvoudig bij ons. Gebruik hiervoor onze speciale uploadpagina. Beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je poster(s) gereed is/zijn ontvangt je van ons een melding per e-mail. Makkelijker kan bijna niet!

Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.

Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op de dag op te komen halen.