0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Met de verkeerde stift op het whiteboard geschreven? Geen probleem!

Met de verkeerde stift op het whiteboard geschreven? Geen probleem!
Heb jij in een onbewaakt ogenblik per ongeluk met een permanent marker op het whiteboard van de zaak geschreven? Of lette die ene collega niet op en heeft hij of zij de stiften per abuis verwisseld met als gevolg dat er nu een permanente afdruk op het whiteboard staat die je niet meer weggeveegd krijgt? Don’t worry, er is een oplossing om deze permanente afdrukken toch weer van je whiteboard te verwijderen. Met onderstaande tips kun je eenvoudig aan de slag om eea zo snel mogelijk weer verwijderen.

Permanente marker wissen

Het is makkelijker om permanente marker van een whiteboard te verwijderen dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is een whiteboard stift én een wisser voor whiteboards. Je kunt namelijk met een whiteboard stift over de permanente marker heen schrijven. Door met een whiteboard stift zo goed mogelijk over de permanente marker heen te gaan worden de oplosmiddelen in beide stiften geactiveerd. De permanente marker kan dan alsnog verwijderd worden door met de wisser voor whiteboards over de afdruk heen te wrijven.

Whiteboard markers

Wist je trouwens dat er allerlei verschillende whiteboard markers zijn? Schrijfbreedtes variëren in fijn, middel en grof en kunnen met een ronde of een platte punt geleverd worden. Daarnaast zijn deze markers in de bekende kleuren rood, groen, zwart en blauw verkrijgbaar en kunnen de whiteboard markers van Edding zelfs nagevuld worden met speciale milieuvriendelijke viltstiftinkt. Rondslingerende whiteboard wissers behoren ook tot het verleden met de magnetische exemplaren van nu die aan het bord blijven kleven, waarbij er zelfs ook exemplaren zijn waar je de bijbehorende markers in vast kan klikken. Zo loop je nooit meer te zoeken naar rondslingerende accessoires!

 

Jouw opmerking voor ons