0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Dinsdag tot 19:30 | Zaterdag gesloten

Posters, voor ieder wat wils!

Posters, voor ieder wat wils!

Posters drukken van hoge kwaliteit, met kleuren die eruit springen. Dat is onze expertise. Posters zijn een goedkoop en effectief middel om jouw boodschap bij een grote doelgroep onder de aandacht te krijgen. Binnen- of buitenposters, een kleine oplage of juist tientallen tegelijk bestellen: bij ons krijg je de beste prijs-kwaliteit verhouding. Upload jouw eigen kant-en-klare poster ontwerp of maak tegen betaling gebruik van onze designskills. In dit artikel vind je tips en advies voor het juiste formaat en papier. Zo weet je zeker dat je een poster laat printen die past bij jouw doel, bedrijf en huisstijl.

Welk formaat heb ik nodig?
Het meest gekozen formaat is een A2 poster met afmetingen van 42 bij 59,4 cm. Bij dit formaat moet je denken aan een filmposter. Afhankelijk van het doel kies je het formaat. Zo is een A4 of A3 poster geschikt voor in een toilethokje en een A0 formaat voor in een stoepbord.

Welk papiersoort is het meest geschikt voor mijn poster?
Ga jij voor weerbestendig materiaal, blueback of fluo papier voor je poster? Kies de juiste papiersoort voor de poster door na te denken over de leesbaarheid, je boodschap en jouw merkuitstraling. Je kunt bij ons altijd kiezen uit verschillende soorten papiersoorten. Wij lichten hieronder de 3 meest gekozen papiersoorten even voor je uit.

 • Blueback posterpapier
  Bestel een poster met blueback papier, zodat hij niet doorschijnt en goed tot zijn recht komt op locaties met fel licht. Ook zorgt een blueback ervoor dat onderliggende straatposters niet doorschijnen op jouw aanplakaffiche. Dit komt door de blauwe, ruwe achterkant. Het vochtbestendige materiaal wordt met lijm muurvast geplaatst op de ondergrond. Een blueback bestel je dus altijd voor buitenposters!
 • Indoor mat
  Het MC (machine coated) indoor mat papier is een wit gestreken papiersoort die is voorzien van een matte laag. Het papier is glad, maar glanst niet te veel zodat je niet teveel last hebt van weerkaatsing door het licht. Dit papier is daarmee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een poster in een lichtbak.
 • Fluo papier
  Als je zeker wilt weten dat de doelgroep jouw poster niet mist, kies dan voor fluo papier. Dit felle, fluorescerende papier in de kleuren geel, oranje, magenta of groen ontgaat niemand! Het voordeel is dat bij dit soort opvallende papier, zwartdruk in één kleur voldoende is.

Bijzondere materialen
– Fotopapier
Jouw allermooiste foto verdient een ereplaats. Print hem daarom op posterformaat en hang hem lekker groot in huis boven de bank of eettafel. Bij ons kun je kiezen uit een afdruk op glossy of mat fotopapie, net wat jij het mooiste vindt. Over levertijden doen we niet moeilijk, vandaag besteld is vaak ook vandaag al gereed.
– Tyvec
Moet jouw poster tegen een stootje kunnen? Probeer dan eens ons Tyvec materiaal. Dit papier is voorzien van glasvezel en is daarom niet kapot te scheuren. Zeker voor posters die wel eens in een buitje hangen of wind te verduren krijgen een absolute aanrader!
– Weerbestendige materialen
Weerbestendige posters kunnen door de voorgestanste ogen op hekken of lantaarnpalen worden bevestigd. Er is dus niet per se een muur voor nodig. Het hoge gramgewicht van bijv. 750 of 840 gram en de juiste coating zorgt voor een optimale stabiliteit. Wanneer je kiest voor een dispersielak plus laminering wordt de poster nog beter beschermd!
Minstens zo weerbestendig en even stabiel is kanaalplaat. Dit gebruik je ook als poster om je boodschap af te drukken. Deze platen zijn herbruikbaar en bevestig je in een handomdraai met kabelbinders. Ze zijn dan ook zeer geschikt voor groots opgezette verkiezingscampagnes. Naast de vele voordelen zijn ze ook nog eens licht: slechts 450 gram per vierkante meter.
– Stafix® folie
Wil jij een poster van echt bijzonder materiaal? Kies dan voor Stafix®-folie. Door de statische lading van de metallic glans kleeft dit folie aan vrijwel elk glad oppervlak. Denk hierbij aan etalages, muren en affichewanden. Er is dus geen lijm voor nodig en je gebruikt de posters steeds weer opnieuw, want verwijderen gaat heel gemakkelijk.

Levertijd & oplages
Vrijwel alle genoemde materialen zijn verkrijgbaar in een oplage vanaf 1 stuks. Afhankelijk van de gekozen papiersoort en het aantal is de levertijd 1, 3 of max. 5 werkdagen. Benieuwd naar onze prijzen? Stuur ons een berichtje of bel even en we rekenen eea graag voor je uit!

Jouw opmerking voor ons