0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

De volgende stap in pasfoto-fotografie!

De volgende stap in pasfoto-fotografie!
Na meer dan 550.000 afdrukken op onze oude Mitsubishi pasfotoprinter ? zijn we met het oog op de toekomst overgestapt naar het nieuwe systeem van ID Photos Pro 8.
 
ID Photos Pro is professionele software die is ontworpen voor snelle en automatische verwerking van ID-foto’s (bijvoorbeeld voor paspoorten, rijbewijzen en visa in overeenstemming met ICAO en lokale regelgeving. Door de ingebouwde database met meer dan 280 ID-indelingen voor meer dan 87 landen staat ID Photos Pro 8 aan de top van zijn klasse! ?
 
Wist je dat…
In tegenstelling tot algemene fotobewerkingssoftware ID Photos Pro 8 speciaal ontwikkeld is voor paspoort- en ID-fotografie. Daarmee is het een van de snelste en meest nauwkeurige tools die momenteel op de markt zijn. ID Photos Pro 8 maakt optimaal gebruik van onze eigen algoritmen om automatisch alle relevante gezichtskenmerken te detecteren. Bovendien lijnt ID Photos het beeld onmiddellijk uit en snijdt het bij zodat het voldoet aan de lokale paspoortvereisten. Het detecteert ook potentiële problemen zoals een verkeerde gezichtsuitdrukking, zonnebrillen, reflecties en nog veel meer. ?????
 
In de toekomst is het zelfs mogelijk om met dit systeem uw digitale pasfoto direct door te sturen naar de RDW en andere overheidsinstanties! Hoe makkelijk kan het zijn!
 
#innoveren #pasfoto #IDphotosPro8

Jouw opmerking voor ons