0
0,00
Mini Cart
 • Empty cart

  No products in the cart.

Contact
Tel. (0345) 63 31 46
info@printproleerdam.nl
Adres
Dr. Reilinghplein 8
4141 DB Leerdam
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten

Foto’s afdrukken nw

Foto’s afdrukken op diverse formaten

Wil je foto’s afdrukken van je laatste vakantie of een bijzonder familieportret? Of wat dacht je van een extra fotokopie van die ene leuke schoolfoto? In onze fotostudio drukken we op hoge kwaliteit foto’s voor je af. Standaard kun je kiezen uit de volgende formaten:

 • 10×15 cm
 • 15×20 cm
 • 21×29,7 cm (A4)
 • 30×40 cm
 • en diverse aangepaste formaten als polaroid, panorama en vierkante formaten tot 20×20 cm

Wil je een nog grotere afdruk van je foto? Dat kan op onze plotter, tot maximaal A0 formaat. Of ben je op zoek naar polaroids, wenskaarten of kalenders voorzien van jouw afbeeldingen? Dat kan ook! Bekijk in onze online fotoafdrukmodule welke opties wij je allemaal aanbieden. Alle foto formaten drukken wij af op luster (mat) fotopapier.

Foto’s afdrukken? Zo lever je je bestand het beste bij ons aan!

 • Het is met onze nieuwste software nu mogelijk om thuis vanuit je luie stoel al jouw fotoproducten eenvoudig en snel te bestellen. Ga naar onze digitale fotoafdrukmodule, selecteer het gewenste fotoproduct uit ons assortiment, upload jouw afbeeldingen, betaal veilig online en kom je bestelling ophalen in de winkel of kies voor thuisbezorgen.
 • Je kunt ook nog steeds je bestanden digitaal bij ons aanleveren per mail of even langskomen in de winkel met een USB-stick. Indien je van een usb-stick gebruik maakt, zorg dan dat alle foto’s die je afgedrukt wilt hebben bij elkaar in 1 mapje (per formaat) staan en dat hier GEEN andere bestanden tussen staan!!!
 • Digitale fotobestanden moeten van voldoende kwaliteit zijn om goed afgedrukt te kunnen worden. Wij verzoeken je bestanden van minimaal 1 Mb aan te leveren voor een haarscherpe afdruk. Alle fotobestanden kleiner dan 300 kB zijn sowieso NIET geschikt om af te drukken! Bij twijfel kijken wij graag even met je mee naar de bestanden om een inschatting van het eindresultaat te maken
 • Daarnaast verzoeken wij je jouw fotobestanden als .jpg bij ons aan te leveren .PNG en .HEIC files worden niet geaccepteerd. Voor het omzetten van .png en .heic files naar .jpg files door ons rekenen we een standaardbedrag van € 2,50.
 • Heb je geen digitaal bestand, maar wel een originele foto die bijgemaakt moet worden? Ook dat kan. We scannen het origineel in en printen vervolgens een afdruk op fotopapier op het gewenste formaat.

Tip 1! Wil je een afwijkend formaat bestellen? Neem dan even per mail contact met ons op.

Tip 2! Voor foto’s die in lijsten geplaatst moeten worden mag je ook altijd even de lijst in de winkel af komen geven; we snijden de afdruk dan precies op maat op basis van de lijst.

Printen & afwerken doen we gewoon in huis!

PrintPro Leerdam, jouw snelle reproservice: met onze fotosnelservice kun je jouw fotoafdrukken op 10×15 cm of 15×20 cm al met 60 minuten bij ons ophalen!

Door ons uitgebreide machinepark kunnen we je vrijwel altijd direct bedienen. We hebben in huis de beschikking over o.a. een Canon fotoprinter die razendsnel prachtige full colour fotoafdrukken tot A3+ produceert, 2 Mitsubishi fotoprinters voor de 10×15 cm en 13×18 cm foto’s en een Epson plotter voor full colour grootformaat fotoafdrukken tot A0.

Je favoriete foto op aluminium

Wil je jouw mooiste foto op aluminium op aluminium af laten drukken, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Bestel nu jouw mooiste fotoherinnering in kleur, zwart-wit of als sepia-afdruk en ga voor een luxueuze uitstraling op aluminium, in mat, half mat, glans of geborsteld. En wist je dat de kleurechtheid van de afbeelding levenslang gegarandeerd wordt? Ideaal! Loop gerust eens binnen in de winkel en bekijk de verschillende demo-afbeeldingen.

Oude foto’s digitaliseren? Ook dat kan!

Ben je op zoek naar een partij om je oude foto’s te digitaliseren? Ook dan helpen wij graag. Wij kunnen documenten tot max. A0-formaat inscannen. De JPEG/TIFF afbeeldingen worden direct aan je gemaild of naar wens op een geheugenstick gezet.

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid documenten, maar een kleine oplage regelen we direct.

Foto(s) afdrukken is heel eenvoudig

Foto(‘s) bestellen is heel eenvoudig. Gebruik hiervoor onze speciale online fotoafdrukmodule of onze speciale uploadpagina.

Hieronder de 4 mogelijkheden om foto’s te bestellen:

 1. Via onze online fotoafdrukmodule is het met onze nieuwste software nu mogelijk om thuis vanuit je luie stoel al jouw fotoproducten eenvoudig en snel te bestellen. Ga naar onze digitale fotoafdrukmodule , selecteer het gewenste fotoproduct uit ons assortiment, upload jouw afbeeldingen, betaal veilig online en kom je bestelling ophalen in de winkel (met onze snelservice zelfs al mogelijk binnen 60 minuten!).
 2. Maak je gebruik van onze uploadpagina? Beschrijf dan je opdracht zo zorgvuldig mogelijk door alle velden in te vullen en eventueel een extra toelichting te geven. Vervolgens voeg je als laatste stap je bestand(en) aan de opdracht toe. Je kunt het bijbehorende bestand direct en veilig uploaden, zonder rekening te hoeven houden met een maximum bestandsgrootte; wel zo handig! Zodra je foto(s) gereed is/zijn ontvang je van ons een melding per e-mail.
 3. Jouw opdracht liever gewoon per mail doorgeven? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@printproleerdam.nl en beschrijf je opdracht zo zorgvuldig mogelijk. Vermeld altijd je telefoonnummer in de mail, zodat als wij nog vragen hebben over je opdracht we even telefonisch contact kunnen hebben. Voeg je bestand toe als bijlage, of gebruik een website als wetransfer.com indien het een hele grote bijlage betreft. Zodra je bestelling gereed is ontvang je van ons een melding per e-mail.
 4. Natuurlijk kun je ook gewoon met een usb-stick in de winkel langskomen. We gaan dan zo snel mogelijk voor je aan de slag, maar dit is altijd afhankelijk van de drukte op dat moment. Het kan zijn dat je hier niet op kan wachten en we je vragen om je bestelling later op de dag of op de volgende werkdag op te komen halen.